JAFO Boken 2011/12 - med unidrain®


unidrain® lanserar ett nytt, förbättrat hörnavlopp och utloppshus som del av den nya JAFO bok. Med det nya avloppet finns tid och pengar att spara...Läs mer »

Dansk design kopieras olagligt av världskända VVS-producenter


Den danska VVS-producenten Unidrain har patent på de unika väggflänsarna som säkrar en enkel installation av linjeavlopp i badrummet. Ändå har...Läs mer »

Unidrain vinner Den Danske Designpris 2010/11


Unidrain var de första i världen som utvecklade ett rakt avlopp för placering mot väggen och satte därmed punkt för det fyrkantiga gallret mitt i...Läs mer »

Unidrain kompletterar badrummet med ny tvålhylla


Nu lanserar Unidrain en elegant tvålhylla, med design som matchar ClassicLine-serien. Den är ett naturligt komplement till de populära linjeavloppen,...Läs mer »

Press

Vi vill ha en öppen dialog med offentligheten och deltar gärna i fackmässiga diskussioner om byggnation, design och funktionalitet i samband med problemställningar och lösningsscenarier i relation till våtrum.

Vem kan jag vända mig till?

unidrain® består av kompetent fackfolk med ett starkt nätverk inom bygg- och rådgivningsbranschen. Om vi inte själva kan besvara de frågor som du kan ha som journalist eller fackexpert, kan vi troligen hänvisa dig till folk som kan det.

Vi skickar ut pressmeddelanden när vi har något på hjärtat som vi anser kan ha intresse för den breda allmänheten eller i byggbranschen.

Presskontakt

Brand Manager, JAFO, Jan Mandahl
Tel + 46 (0) 46 33 39 00
Mobil + 46 (0) 706 76 23 96

Hitta återförsäljare

Ange ort eller postnummer för att hitta närmaste återförsäljare eller utställning.