Skip to main content

Vad är Modul

Måttanpassade golvbrunnar efter ditt behov. Ideala för större badrum, sporthallar, gym, simhallar och spa- anläggningar. Unidrain Modul - serien specialanpassas enligt kundens önskemål. Kontakta kundtjänst för sammanställning av din Modul 1100.

 

Se alla produkter

Måttanpassade golvbrunnar

Modul- serien är en flexibel golvbrunnslösning för badrum i alla storlekar. Med Modul- serien kan du beställa ett golvavlopp som direkt avviker från standardmåtten. Du kan dessutom få golvbrunnen tillpassad mot flera väggar och hörn, om så önskas. 

 

Golvbrunnen sätts samman av flera golvavlopp / golvbrunnar för att uppnå önskad längd. De synliga överdelarna väljes ur Unidrain´s två designserier, tidlösa ClassicLine eller exklusiva HighLine. Ramar och utloppshus väljs från standard sortimentet. För att uppnå så stor kapacitet och låg bygghöjd som möjligt, rekommenderar vi att använda flera utloppshus.
 

Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera din Modul 1100- lösning 
 

Golvbrunn - Modul linje ClassicLine Stripe

Golvbrunn Modul - ClassicLine

Golvbrunnen sammanställs delvis av grundkomponenter från standard sortimentet

Golvbrunn -  Modul Linje HighLine Custom

Golvbrunn Modul - HighLine

Golvbrunnen kan tillverkas i valfria längder efter behov. Det ideala golvavloppet för stora badrum.

Golvbrunnar för individuella designlösningarÖnskar du installera en Unidrain Modul, ger modulsystemet dig många möjligheter för att uppnå dina designkrav. Oavsett om du väljer ClassicLine eller HighLine så finns det möjlighet att skapa en lösning där ramarna ligger i förlängningen av varandra, en lösning med plattor mellan rännorna eller en lösning där ramarna anpassas med så kallade flexramar som skapar symmetri i lösningen.

Golvbrunn - Ram mot ram - HighLine
Ram mot ram

HighLine

Golvbrunn - Golvplattor mellan ramarna - HighLine
Golvplattor mellan ramarna

ClassicLine

Golvbrunn - Lösning med Flexramar - HighLine
Lösning med Flexramar

ClassicLine

Galleri

BroschyrInspirationsbroschyr
Inspirationsbroschyr

BläddraSe alla broschyrer