Håll smutsen utanför tröskeln med Unidrains intelligenta mattsystem

Det intelligenta mattsystemet MatLine från Unidrain är rena drömmen för alla som älskar en stilren och funktionell design.
MatLine gulvafløb

Höstens ankomst betyder inte bara vackra färger på träden och klara, soliga dagar. Den innebär tyvärr också regn, rusk och smutsiga stövlar i hallen, vilket gör det svårt att hålla rent i hemmet. 

Men Unidrain har tagit fram en lösning som gör att du kan hålla bostaden både ren och elegant: Det intelligenta mattsystemet MatLine. Mattan ansluts till avloppet i bostadens tvättstuga eller hall och ser till att allt överflödigt vatten leds bort. Samtidigt hålls lera och smuts borta från husets övriga rum.

– Hösten har kommit, och innan vi vet ordet av är det vinter. Det innebär massor av nederbörd, lera och smuts som gör det till ett evigt slit för att hålla hemmet rent. Då är MatLine en intelligent lösning, berättar Unidrains VD Peter Secher, och fortsätter:

– Systemet avlägsnar effektivt smuts, småsten och grus från skosulorna och leder bort vatten från träytorna och ned i avloppet. Samtidigt är lösningen enkel att göra ren och sköta om. Du behöver bara lyfta upp mattan i lyftkroken och skölja med vatten eller dammsuga. Mattan är innesluten i en smidig stålram som är fastgjuten i golvet, vilket hindrar den från att halka runt. Systemet kan installeras i alla typer av hus och golvkonstruktioner med plattor.

En estetisk och funktionell förbättring

Bakom designen står Unidrains design-och utvecklingschef, Kenneth Waaben. Han har gjort det till sitt uppdrag att återuppfinna och förbättra vardagliga klassiker så att de får bättre funktionalitet och vackrare design:

– Tanken bakom MatLine är att erbjuda en funktionell och snyggt utformad lösning på den smuts som följer i kölvattnet på regn, slask och snö. Med MatLine kan vi öppna dörren för våra gäster under de kalla månaderna utan att släpa in en massa smuts och vatten, avslutar Kenneth Waaben. 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk