Skip to main content
Unidrain

REFRAME COLLECTION BY UNIDRAIN

Unidrains nya Reframe Collection är en exklusiv och unik serie av badrumstillbehör med rötter i Skandinavisk design och kvalité. Varje produkt är designad med innovativa, unika och intelligenta funktioner vilka ger en bättre lösning i badrummet. Kollektionen består av välkända tillbehör vilka Unidrain har tagit ett nytt grepp på och designat med innovativa funktioner som förbättrar det existerande. Reframing the existing.

 

Bli inspirerad av vår broschyr, Reframe Collection

DESIGNER

Min syn på design är baserad på en önskan om att förbättra det existerande.

Att utveckla originella, relevanta och genomarbetade produkter av hög kvalitet och med lång hållbarhet med avseende på funktion och material. Vägen mot målet, själva designprocessen, är i högsta grad en iterativ process där inspiration, idéer, form och funktion utvecklas i en konstant växelverkan mellan huvud och händer. Under denna process är det ytterst viktigt att använd sin erfarenhet och intuition.

Man måste våga förhålla sig kritiskt till existerande praxis, att se möjligheterna i saker och vara öppen och modig att prova dessa.
Det är vad jag försöker göra i mitt arbete. 

  

Kenneth Waaben, Industriel Designer

UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

Reframe Collection är designad för att matcha Unidrains exklusiva golvavlopp – HighLine Colour som är en vidareutveckling av den prisvinnande HighLine-serien. Med HighLine Colour har vi arbetat med färger och finish så att ramarna och panelerna blivit framtagna för att skapa bättre möjligheter för att matcha andra detaljer i badrummet. HighLine Colour finns i samma färger som Reframe.