Skip to main content

Integritetspolicy för Unidrain A/S

I denna integritetspolicy beskrivs hur Unidrain A/S använder de personuppgifter du lämnar när du besöker vår webbplats.

Rent allmänt bör du vara medveten om att du som internetanvändare lämnar elektroniska spår efter dig som gör att andra kan följa vad du gör på nätet.

 

Insamling genom besök på Unidrains webbplats

Unidrain har ständigt tillgång till statistisk information om besökare på webbplatsen. Det går inte att identifiera enskilda personer genom den här informationen.

När du besöker Unidrains webbplats samlas följande information in om dig:

  1. Vilka sidor du har tittat på och när – ditt ”elektroniska spår”
  2. vilken webbläsare du använder
  3. vilken IP-adress du har
  4. var den server du använder finns
  5. din internetleverantör

När du surfar på internet lämnar du ett ”elektroniskt spår” efter dig som visar var du har varit. Det här spåret beror på att din webbläsare skickar information till en server, t. ex. ”Jag vill gärna se webbplatsen som hör till adressen www.unidrain.dk.” 


De flesta webbläsare berättar om sitt fabrikat och versionsnummer, till exempel Microsoft Internet Explorer version 7.0. Servern kan sedan returnera den sida du begärt så att den visas korrekt i just din webbläsare.

 
Samtidigt som webbläsaren frågar efter www.unidrain.dk skickar den en del annan information till den aktuella servern, inklusive din IP-adress (din ”adress” på internet). Servern vet därmed var den sida du begärt ska skickas. 


Beroende på vilket operativsystem och vilken webbläsare du använder skickar webbläsaren ofta också ditt användarnamn till servern – det användarnamn du använder när du loggar in på datorn. 


Registrering av personuppgifter och personligt identifierbar information är nödvändig för att analysera hur användarna använder Unidrains webbplats med hjälp av Google Analytics och Hotjar.


Unidrain samlar inte in personligt identifierbar information från tredje part om kunderna.


Unidrain använder Google Analytics och Hotjar för att samla in besöksstatistik och lämnar i samband med detta vidare IP-adresser till Google Analytics. 

 

Syftet med insamlingen

Den information som nämns ovan kan Unidrain bland annat använda för att se hur du hittar information på www.unidrain.dk.
 

Unidrain kan bland annat se om du börjar på startsidan och går vidare till underliggande sidor, eller om du hoppar in mitt på webbplatsen via till exempel en sökmotor.
 

Informationen används uteslutande för att utveckla driften och ta fram statistik som bland annat kan användas för att förbättra uppbyggnaden av Unidrains webbplats.

 
Insamling vid konfigurering och beställning av broschyrer

När du använder Unidrains konfigurationsverktyg ”Rita&Beräkna” och ”Beräkna specialavlopp” samlas inga uppgifter in och den e-postadress du använder för att få en PDF med den färdiga konfigurationen skickad till dig sparas inte. För ”Beräkna specialavlopp” skickas den information som du anger via e-post till en Unidrain-medarbetare, som behandlar din förfrågan. 

Vid beställning av broschyrer skickas de uppgifter du anger via e-post till en Unidrain-medarbetare, som behandlar din förfrågan och skickar det fysiska materialet till dig.