En värld full av ytor – gör dem personliga

Vårt traditionella linjeavlopp fick förra året fem nya, eleganta ytor som skapar en personlig känsla och ett visuellt sammanhang i badrummet. Ytorna matchar de senaste trenderna och kompletterar den moderna stilen i badrummet.

Det vita och sterila badrummet är föråldrat. I stället har varma och personliga utrymmen blivit väldigt moderna. Detta innebär goda möjligheter att inreda med massor av personlighet. Ett sätt att göra detta är att matcha färger och material.


– Badrummet har i hög grad blivit ett rum där vi ger uttryck för vår personlighet. Vi ser en växande önskan om att vara konsekvent i valet av material. Detta gäller allt från de mindre tillbehören till större badrumsmöbler, armaturer och avlopp. Därför lanserade vi förra året fem nya ytor till våra linjeavlopp som hjälper dig att fullända din stil, säger Unidrains marknadsföringschef Birgitte Arendsdorf Olsen.


Serien kallas HighLine Colour och finns i ytorna mässing, koppar, svart, handpolerat rostfritt stål och borstat rostfritt stål. Färger och ytor som matchar de moderna trenderna och signalerar lyx och överflöd.


HighLine Colour-serien är tillverkad i borstat rostfritt stål och därefter PVD-behandlad med färgerna mässing, koppar och svart för optimalt underhåll och hållbarhet. 


– De fem ytorna skapar en röd tråd i vår minimalistiska formgivning. Samtidigt passar ytorna de moderna trenderna, där bland annat koppar och mässing är mycket populärt. Detta är ytor som har varit populära de senaste åren, och allt tyder på att trenden fortsätter. HighLine Colour har fått ett riktigt fint mottagande, vilket vi naturligtvis är mycket stolta över, avslutar Birgitte Arendsdorf Olsen.

Läs mer om HighLine Colour här. 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk