Exklusiv duschvägg som sticker ut med svart ram

Vi utökar den eleganta GlassLine-serien med ny design till duschväggen. Den kan nu levereras med en minimalistisk svart ram som ger ett enkelt, men samtidigt iögonfallande utseende.

I en tid då de flesta har lagt resandet på is kan vi i stället låta tankarna flyga till det livliga stadslivet i The Big Apple. Om du längtar efter lite av den råa och industriella New York-stilen, kan du skapa rätt stämning i badrummet med vårt senaste tillskott.

Glasväggen i 10 mm kvalitetsglas kantas av en enkel svart ram i pulverlackerad metall. Det är ett designtillskott till det befintliga GlassLine-systemet, där glasväggen sänks ner i ShowerLine-armaturen och på så sätt ger duschhörnan en enhetlig lösning.

Ger badrumsinredningen det lilla extra


Estetik, kvalitet och funktion möts i GlassLine-serien, som är enkel och snabb att montera och som ger effektiv våtrumssäkring. Produktnyheten ger den eleganta allt-i-ett-lösningen en grafisk touch:

– Vi ser fler och fler som väljer en elegant New York-inspirerad stil i sin inredning och därför är vi glada över att kunna erbjuda vår nya duschväggsdesign, som med sin svarta ram förstärker det oslipade uttrycket. Ramen ger badrummet enkla, eleganta linjer och ger en möjlighet att låta sina designvisioner få fritt spelrum, berättar Kim Maretti, Marknadsföringschef på Unidrain. Han fortsätter:

– I din inredning kan du välja att löpa hela linan ut och kombinera duschväggen med rustikt kakel i betonglook samt andra industriella eller svarta element. Eller så kan du låta duschväggen kontrastera och bryta av mot ljusa pastellfärger och vita nyanser. 

Fakta om den nydesignade duschväggen:
  • Finns i tre standardstorlekar, 800/900/1000
  • Försedd med Cleantec-nanobehandlat glas för enklare rengöring
  • Kan höger- och vänsterställas
  • Monteras utan synliga skruvar och beslag
  • Den svarta ramen döljer kakelkanten
  • Passar kakeltjocklekar upp till 15 mm för väggplattor och upp till 20 mm för golvplattor
  • Kombineras med ShowerLine-avloppsarmatur (vänsterställd armatur, högerställd armatur)


 
Se broschyren om hela GlassLine-systemet här och läs mer om vår nya design här.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk