Få enklare installation med den nya väggflänsen till ShowerLine

Vår ShowerLine-armatur har uppdaterats med en flexibel väggfläns. Detta innebär att armaturen nu kan anpassas till krångliga hörn, vilket underlättar installationen.

Önskan om en 100 % säker och vattentät duschhörna kan uppfyllas med vår specialdesignade avloppsarmatur ShowerLine.


ShowerLine fästs i väggen med en speciell fläns och gjuts fast i golvet. Avloppet säkerställer ett automatiskt inbyggt fall på 2 %, vilket underlättar gjutningsprocessen. 


Vårt patenterade flänssystem har vidareutvecklats till ShowerLine-armaturen. Det gör avloppet till den hittills starkaste och säkraste installationen för duschhörnor.Uppdatering av ShowerLine


Vi har vidareutvecklat ShowerLine för att göra installationen enklare. Därmed är både säkerheten och installationen i toppklass.


– På den ursprungliga ShowerLine-lösningen är väggflänsen fastsvetsad för att passa i hörn på exakt 90°. Det innebär dock vissa utmaningar om du har ett krångligt hörn i duschhörnan som inte är på exakt 90°, berättar produktchefen Jacob Honoré.


– Därför har vi uppgraderat ShowerLine med en väggfläns som inte är påsvetsad. Flänsen är flexibel och enklare att justera. 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk