Full frihet med friliggande avlopp

I det friliggande avloppet sitter båda flänsarna långt ned i golvet. Membranen ansluts till avloppet och lösningen blir lika säker som det vanliga linjeavloppet mot väggen. 

Unidrains linjeavlopp placeras normalt sett mot väggen. Det särskilda systemet med patenterade flänsar mot väggen och nere i golvet ser till att hålla fukten borta från de bärande konstruktionerna. Detta ger en konsekvent säker lösning i hemmets dyraste rum. Men det är inte alltid önskvärt att placera avloppet mot väggen. Därför har Unidrain även utvecklat ett friliggande linjeavlopp som kan placeras överallt i golvet.

Det friliggande avloppet ger fler designmöjligheter, men bygger fortfarande på samma principer som den traditionella lösningen. Du kan placera avloppet där det passar och skapa fallet i golvet åt ett annat håll än in mot väggen. Det friliggande avloppet gör det möjligt att designa sitt badrum på ett annat sätt. Detta ger mer frihet åt arkitekten och löser samtidigt de problem som ofta finns i äldre lägenheter, där en gammal bjälke gör det omöjligt att placera avloppet mot väggen. Det friliggande avloppet kan monteras på valfri plats så att du oavsett placering kan få glädje av Unidrains snygga design.

Se alla linjeavlopp här

Presskontakt

Marknadskommunikatör
Johannes Walter
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk