GlassLine: Design och säkerhet i ett

Med vår exklusiva GlassLine-serie för duschhörnan behöver du inte välja mellan snygg design och effektiv våtrumssäkerhet. Du får båda egenskaperna i en lösning. GlassLine-serien är en elegant och estetisk kvalitetslösning där fall, avlopp och duschvägg hänger samman i en produkt.

Effektiv våtrumssäkring 

Det räcker inte med snygg design om inte duschhörnan är skyddad mot våtrumsskador. När det väl har uppstått en skada kan det bli en riktigt dyr upplevelse att renovera badrummet, både för kunden och för dig som hantverkare. Därför är det en bra idé att tänka på säkerheten redan från början – och det kan du göra med vår GlassLine-serie.

  • För det första har avloppets ram ett inbyggt fall på rekommenderade två procent. Det innebär att du på ett otroligt enkelt och säkert sätt kan skapa ett exakt fall. Samtidigt innebär avloppets utformning att både risken för installationsfel och installationstiden minskar avsevärt. 
  • För det andra är avloppet en utveckling av det ursprungliga Unidrain-linjeavloppet och använder därför samma golv- och väggflänsar. Detta skyddar de kritiska hörnen samt övergångarna mellan vägg- och golvytor och ser till att duschhörnan är helt våtrumssäkrad.
  • Sist men inte minst kan glaset monteras utan någon glasmästare. Detta innebär att du inte behöver lägga tid på att samordna med en extra hantverkare, utan i lugn och ro själv kan installera glasväggen i spåret i armaturen antingen före eller efter plattsättningen.

Elegant design


Duschväggen är monterad utan synliga skruvar eller beslag. I stället sitter den i en diskret stålram längs väggen och golvet, vilket ger ett närmast svävande utseende. Det finns flera designer för duschväggen och som alternativ kan du välja till en duschdörr och toppskena i samma serie. 

GlassLine är med andra ord en duschhörna med ett stilrent och minimalistiskt utseende – skräddarsydd efter kundens önskemål. 

Läs mer om serien eller visa den här.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk