Heidi och Henrik skapade ett designerbadrum

Heidi och Henrik från Tune på Själland har just gett sitt badrum en lyxig uppgradering. Paret har skaffat högklassiga produkter till sitt badrum, och nu har det nio år gamla badkaret med bubbelpool bytts ut mot en stor och elegant duschhörna med ett minimalistiskt nordiskt uttryck.

Badrummet innehåller flera av våra produkter: Deras duschkabin är vår GlassLine-lösning, där fall, avlopp och duschvägg knyts samman i en produkt. Samtidigt pryder fler produkter från vår Reframe Collection det eleganta rummet, inklusive vår kombinerade tvålbehållare och duschskrapa, som är en oumbärlig hjälp i vardagen.

För det stilmedvetna paret utgör våra produkter hörnstenen i det nya designerbadrummet:


– Vi älskar den prägel som Unidrain-produkterna sätter på vårt nya badrum. Deras GlassLine-serie garanterar helt rena linjer och en rå minimalism där ögat inte ”störs” av skruvar, beslag och liknande, eftersom dessa är helt dolda.

Heidi och Henrik har inte bara valt en GlassLine-lösning på grund av den eleganta designen. Säkerheten har också varit avgörande:

– Naturligtvis ger det oss trygghet att vi inte behöver oroa oss för våtrumsskador, som lätt kan kosta många tusen kronor att fixa. GlassLine-avloppets integrerade fall och inbyggda golv- och väggflänsar garanterar att vi är bättre skyddade mot installationsfel och våtrumsskador.

Tillbehörsserie som fulländar uttrycket


För att skapa ett harmoniskt uttryck monterade paret även Unidrains tillbehörsserie Reframe Collection. Den här serien består bland annat av en tvålhylla med dolda magneter i väggfästet som ger duschskrapan ett fast, funktionellt och praktiskt hem. Dessutom har de monterat handduksstång, krokar, toalettborste och toalettpappershållare –- allt i läckert handpolerat stål som understryker den minimalistiska nordiska designen.Läs mer om GlassLine-serien här.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk