Hitta det du allra helst vill ha och bygg upp resten utifrån det.

Vi utökar vår exklusiva Reframe Collection med en ny tvålpump. Kollektionen innehåller redan sedan tidigare snygga minimalistiska produkter, och med detta nya tillskott kan du erbjuda kunderna tillbehör med ett ännu enhetligare uttryck i badrummet.

Vår Reframe Collection är en tillbehörsserie för badrummet i dansk design av hög kvalitet. Reframe-kollektionen har utvecklats utifrån dansk minimalism och kvalitet, där befintliga produkter tolkas om och vidareutvecklas för att uppnå maximal funktionalitet i badrummet.

Med lanseringen av en ny tvålpump vässas Reframe Collection ytterligare. Som arkitekt, rörmokare eller plattsättare som ger råd till kunderna om deras nya badrum, kan du med fördel rekommendera Reframe Collection som ett komplement till deras linjeavlopp, säger marknadschef Kim Maretti och fortsätter:

Alla produkterna i kollektionen finns i mässing, borstat rostfritt stål, polerat rostfritt stål, svart och koppar. De många materialvalen ger kunden stor möjlighet att välja den lösning som matchar de produkter som finns i badrummet sedan tidigare.

Kvalitet och användarvänlighet går hand i hand

Förutom att bidra till ett elegant uttryck ger tvålpumpen också en bra användarupplevelse. Den står stadigt med sin halksäkra botten och doserar alltid exakt rätt mängd tvål via sin sneda doseringspip.

Tvålpumpen har i likhet med resten av kollektionen flera väl genomtänkta detaljer, och den är därför lika effektiv som den är dekorativ.

Med lanseringen av vår tvålpump kan vi nu erbjuda ett ännu bredare sortiment av lösningar som utstrålar tidlös och gedigen design. Vi vill gärna hjälpa dig att öka din merförsäljning, men vi har också en tydlig ambition att leverera lösningar som håller och som ger slutanvändaren den ultimata kvalitetsupplevelsen, avslutar Kim Maretti.

Kort om Reframe tvålpump

Höjd:13,3 cm

Diameter: 7,7 cm

Kapacitet: 200 ml.

Modell: Vägghängd eller bordsmodell

Finns i borstat stål, polerat stål, samt med PVD-beläggning: svart, mässing och koppar.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk