Lyxigt badrum med hög coolhetsfaktor

Sångaren Mads Langer och hans fru Julie Lillelund har inrett sitt drömbadrum. Resultatet är ett statement-rum med rockstjärnestatus som de flesta inte ens hade vågat drömma om. Den bohemiska stilen är en eklektisk mix av dekadens och avantgarde, och hela badrummet andas lyx och överdåd med både moderna och klassiska detaljer – alla valda med omsorg. Vi gläntar på dörren till detta spännande och djärva badrum, där Unidrain spelar en av huvudrollerna
Mads Langer Badeværelse

För tre år sedan flyttade Mads Langer och Julie Lillelund in i sitt ”nygamla” hus. Eftersom de tyckte att det befintliga badrummet var alldeles för litet valde de att göra om ett av sovrummen på övervåningen till badrum. Och då pratar vi inte om någon diskret historia som ber om ursäkt för sin existens – här hittar vi ett stort fristående badkar i blått, lavendelfärgade golvplattor, en praktfull ljuskrona, en rosa soffa, blommiga tapeter med matchande gardiner samt en mängd vackra loppisfynd och detaljer i mässing.

 Här är coolhetsfaktorn skyhög, med massor av attityd och star quality – men stilen är samtidigt romantisk, poetisk och sinnlig utan att bli för ”puttenuttig”.

Paret har handplockat all inredning. Valet av produkter skvallrar om en passion för vintagedesign samt stor stilsäkerhet och talang när det gäller att mixa och matcha. Färger och former kompletterar varandra, och här har man verkligen inte varit rädd för att gå utanför boxen och leka med det skandinaviska formspråket. Stilen för tankarna till både viktoriansk elegans och fransk rokoko, men är omöjlig att sätta någon etikett på. Den är helt unik! Men en sak är säker: Alla sinnen väcks till liv när man går in i det här badrummet.

Något som ger den där lilla extra wow-känslan är de exklusiva mässingsprodukterna från Unidrain, som exempelvis det skräddarsydda avloppet längs golvet i dubbelduschen, duschväggarnas ram och panel samt hållarna för toalettpapper och toalettborste från Reframe-serien. Allt detta bidrar till att skapa en visuell koppling till badrummets övriga detaljer i mässing.

Den lyxiga dubbelduschen har plats för hela familjen – och är som gjord för att brista ut i sång!

I likhet med Mads Langer och Julie Lillelund har många specifika önskemål när det gäller badrumsdesign, som ofta kan vara svåra att tillgodose med standardlösningar. Det är till exempel väldigt populärt med extra långa avlopp för stora duschutrymmen. Dessa specialprodukter tillverkas på beställning, där två avlopp sätts ihop till ett. Sedan kan man välja fritt bland Unidrains alla galler- och panelvarianter.

Fakta om specialavlopp

  • En lösning som avviker från standardmåtten
  • Ger plats för hela familjen
  • Passar perfekt för omklädningsrum och stora badrum
  • Kan väljas i alla Unidrains designer
  • Använd vår konfigurator för att själv designa din unika lösning

https://www.unidrain.dk/professionel/produktkonfigurator-special/

Mer inspiration hittar du här:

https://www.unidrain.dk/arkitekt/produkter/specialafloeb/

https://www.unidrain.dk/nyheder/specialafloeb-flytter-ind-paa-flere-og-flere-badevaerelser/

https://www.unidrain.dk/nyheder/specialdesignede-loesninger-giver-unikke-muligheder/

image 2 1

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk