När vågorna går höga är Unidrain ett säkert val

Ovanför Vejle Fjord står den exklusiva nya byggnaden Bølgen och spejar ut över vattnet. Bølgen består av fem välvda flervåningshus som kräver extra säkerhet i badrummen. Därför föll valet på Unidrains eleganta GlassLine-serie som en säker lösning.

Badrummet är ett av de svåraste rummen i bostaden när det gäller säkerhet för rör och avlopp. Det är framför allt flervåningshus som kräver extra försiktighet så att inte vattnet hamnar i lägenheten under.

I det lyxiga höghuset Bølgen i Vejle har Unidrains estetiska GlassLine-serie inneburit en hållbar och funktionell lösning för badrummen. En lösning som skyddar mot vattenskador.

– Vi har levererat 169 GlassLine-lösningar till Bølgens 102 badrum. Valet föll på GlassLine tack vare den höga säkerheten och den stilrena danska designen, som kännetecknar den eftertraktade byggnaden vid kanten av fjorden. Lösningen består av ett patenterat flänssystem som garanterar vattentätheten i duschhörnan, berättar Anders W. Christensen, Unidrains konsult i norra och centrala Jylland.

GlassLine levereras som en integrerad lösning där duschväggarna monteras i den specialkonstruerade avloppsarmaturen ShowerLine och i en stålprofil på väggen. ShowerLine fästs i väggen via en särskild skena och gjuts fast i golvet. Golvavloppet är designat med ett inbyggt fall på 2 procent.

Läs mer om vår GlassLine-lösning här.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk