Nyt eksklusivt look til badeværelset

Unidrain tar badrummet till nya nivåer med sin coola badrumsserie GlassLine. GlassLine har hittills bara funnits som duschvägg och dörr.

Nu kommer en helt ny exklusiv duschsockel i glas som ger badrummet ett förstklassigt utseende och fulländad design. GlassLine-duschsockeln är uppbyggd av en härdad glasplatta med stålplatta under, vilket ger glaset en spegelblank yta och skänker badrummet en exklusiv spa-känsla.  

Glaset i GlassLine är ytbehandlat med toppmodern nanoteknik som gör det svårare för vattnet att stanna kvar, samtidigt som Unidrains patenterade monteringssystem minskar möglet. Resultatet blir en funktionell och tidlös design som ger plats för eftertanke och välbefinnande.

– Duschsockeln är nordisk design när den är som bäst. Den är enkel, snygg och funktionell. Duschsockeln monteras av muraren på samma sätt som en platta monteras i ett duschrum – med undantaget att Unidrains unika avlopp här är inbyggt i sockeln. Monteringen av duschsockeln och duschväggen sker i samspel mellan muraren och VVS-montören, som redan i förväg samarbetar nära för att få ihop alla lösa trådar i badrummet. Detta underlättar arbetsprocessen, eftersom det inte behövs någon glasmästare. Samtidigt ger det möjlighet att skapa mer arbete för både VVS-montörer och murare, säger Unidrains direktör Peter Secher, och rekommenderar samtidigt alla intresserade att kontakta Unidrain för att få veta mer om produkten. 

Fakta om produkten GlassLine-serien kan användas både samlat med duschvägg, duschdörr och duschsockel i glas med inbyggt avlopp, eller separat med andra element Dörren monteras med specialdesignade gångjärn i borstat rostfritt stål. Liksom toppskenan och handtaget är den utformad för att passa ihop med Unidrains övriga designer. Glaset tillverkas i exklusiv 10 mm tjocklek och finns i tre olika mönster eller med likformig glasyta.

En GlassLine-duschvägg kan både höger- och vänsterställas och monteras med antingen fast eller flexibel modul. Den fasta modulen innehåller avloppsarmaturen för golvavloppet, medan den flexibla modulen monteras på en avloppsarmatur från det övriga sortimentet. 

Mått: Höjd 2 100 mm Djup 900/1 000/1 200 mm Härdat glas i 10 mm tjocklek

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk