Reframe Collection får internationellt prestigepris

Våra tillbehörsserie Reframe Collection by Unidrain tilldelas ännu en internationell och eftertraktad utmärkelse: German Design Award 2019. Utmärkelsen går till två av seriens produkter, som bidrar till att skapa ett elegant designtema i badrummet.

För lite mer än ett år sedan lanserade vi en exklusiv tillbehörsserie för badrummet: Reframe Collection. Sedan dess har serien rönt en hel del uppmärksamhet. Den har nämligen belönats med designpriserna Good Design Award och iF Design Award. Nu kan vi stolt lägga till ytterligare ett internationellt designpris i prisskåpet.

Ett erkännande på vår resa

Det tyska Design Award 2019 tilldelas mer specifikt vår tvålhylla med tillhörande duschskrapa och toalettborsten i Reframe Collection-serien.

– Vi är mycket hedrade över att tilldelas priset och få erkännande för en serie som vi har lagt mycket resurser på. Unidrain är för tillfället ute på en resa där vi vill sprida kunskap om vårt företag globalt och vara firstmovers i branschen. Vi anser att priset understryker att vi är på rätt väg under resan, säger marknadsföringschefen Birgitte Arendsdorf Olsen.

Därför får Unidrain priset 

Enligt juryn belönas produkterna för sin innovativa och samtidigt funktionella design i kombination med ett elegant materialval. Om tvålhyllan berättar kommittén:

– Produkten kombinerar två funktioner – en tvålhylla och en duschskrapa – i en strömlinjeformad design med eleganta material. Resultatet: En extremt stilren och kvalitetssäker lösning.

Toalettborsten finns i både vägghängd och fristående version och kännetecknas av den estetiskt tilltalande lösningen:

– Borstens metallyta utstrålar både noggrannhet och hög kvalitet. Detta gör lösningen till ett elegant tillbehör som inte behöver gömmas undan. En mycket elegant produkt som också imponerar med sin funktionalitet.

Reframe Collection består också av en toalettpappershållare, handdukskrokar och en handdukstång. Samtliga produkter finns med en rad olika färger på ytorna.

Läs mer om Reframe Collection här. 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk