Reframe pedalhink: Funktion och design i perfekt harmoni

Med lanseringen av vår senaste nyhet i Reframe-serien sätter vi en ny standard inom produktkategorin pedalhinkar. Bakom den stilrena silhuetten döljer sig noggrant konstruerade designlösningar, som inte bara gör pedalhinken snygg, utan även extremt smidig att använda.

Reframe pedalhink imponerar redan vid första anblicken med sin stilrena design, som ligger helt i linje med övriga tillbehörsprodukter i Reframe-serien. Mette Brøchner-Mortensen, ägare av boutiquehotell i Köpenhamn och Århus, har testat pedalhinken och har bara positivt att säga om den:

– Det första som slår mig är hinkens design och hur väl den harmonierar med övriga Reframe-produkter. Men bakom den snygga och stilrena ytan gömmer sig noga uttänkta designlösningar.

En av de anmärkningsvärda egenskaperna hos Reframe pedalhinken är det ljudlösa locket som är lätt att öppna och stänga samt pedalhinkens stabila konstruktion. Mette Brøchner-Mortensen förklarar:

– Det ljudlösa locket är lätt att öppna och stänga och slår dessutom inte i väggen när man öppnar det, vilket annars är vanligt för denna typ av hinkar. Hinken är också otroligt stabil och tippar inte när man trampar på pedalen. Detta är exempel på praktiska detaljer som visar att man verkligen har fokuserat på användarnas behov.


Lätt att rengöra och använda
På insidan av pedalhinken sitter en specialutvecklad tejp, som säkerställer att soppåsen sitter ordentligt utan att glida ner och inte heller syns från utsidan.

De mekaniska delarna på insidan är väl skyddade, vilket gör det enkelt att både rengöra och använda hinken. Dessa egenskaper är särskilt fördelaktiga för våra många hotellkunder, där både hygien och effektivitet är viktiga aspekter.


Tidlös design som en del av helheten
Reframe är inte bara en pedalhink, utan ingår i en komplett serie av tillbehör med minimalistisk, dansk design som ger badrummet ett enhetligt intryck. Pedalhinken har samma höjd som toalettborsten för att skapa en obruten linje, och den matchar Unidrains övriga produkter i kollektionen perfekt.

Vår pedalhink är inte bara en behållare för avfall – den är ett estetiskt och funktionellt mästerverk. Med användaren i fokus har vi skapat ett badrumstillbehör som kombinerar design och funktion på ett enastående sätt.

FAKTA om Reframe pedalhink

Mått:
B: 31,5 x H: 28,1 x D: 21,2 cm
Volym: 4 liter
 
Finns i borstat stål, polerat stål, samt med PVD-beläggning: svart, mässing och koppar.
 
En rulle soppåsar och två rullar tejp medföljer.
Fler soppåsar kan beställas.


Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk