Skapa ett lyxigt badrum som på charmiga Nobis Hotel

Gott om utrymme och en plats där du kan skämma bort dig. Det är nyckelorden för badrummet år 2018, ett rum som vi nordbor längtar efter att få vara i – både hemma och när vi bor på hotell. Här får du lite inspiration för att skapa ett lyxigt badrum i samma stil som på ett av Köpenhamns mest exklusiva hotell.

Badrummet är ett av de rum i bostaden som har utvecklats allra mest genom åren. Från att ha varit en toalett ute på gården flyttade det senare in i bostaden som ett förstorat städskåp. Idag är det ett rum som de flesta är stolta över att visa upp. Det har onekligen skett en förändring.

Badrummet är inte längre ett rum vi har av praktiska orsaker. Det är ett rum där vi vill stanna länge, ett rum med gott om utrymme där vi kan skämma bort oss. Badrummet ska utstråla lyx och välbefinnande.

Badkar, marmorplattor och skandinavisk elegans

Hemligheten bakom ett modernt och lyxigt badrum ligger i valet av material, de skräddarsydda lösningarna och den övergripande designstilen.

På nyrenoverade Nobis Hotel i centrala Köpenhamn finns allt detta och mer därtill. Här erbjuder de 100 hotellrummen avundsvärt lyxiga badrum.

Badrummen kännetecknas av stora badkar, stora marmorplattor och skandinavisk elegans. Tre av dagens hetaste trender, som både kräver plats och ger en känsla av välbefinnande. Tillsammans skapar de tre elementen ett rum där vi kan skämma bort oss. Precis som under ett spabesök.

Samtidigt är minimalism och konsekvent design kännetecknande för badrummen, där den skandinaviska designstilen är avgörande. En stor, enkel spegel pryder väggen ovanför handfatet, medan duschen avgränsas med en snygg glasskiva. Vattnet faller som regndroppar från det stora duschhuvudet och landar på marmorplattorna nedanför, innan det försvinner ned i det skräddarsydda avloppet.

Skräddarsydda avlopp

Specialdesignade lösningar gör dagens trendigaste badrum helt unika. På Nobis Hotel har Unidrain levererat designeravlopp till hotellets duschar enligt arkitekternas önskemål.

20 badrum på hotellet är extra stora, vilket kräver extra långa avlopp på mer än två meter. Här har Unidrain levererat specialavlopp som tillverkats enligt mått från kunden. De andra 80 badrummen har fått Unidrain-linjeavlopp med den så kallade Custom-lösningen, där det klassiska Unidrain-gallret i stål har bytts ut mot samma slags marmor som i resten av badrummet. Denna lösning gör avloppet nästan osynligt.

Skräddarsydda lösningar som dessa understryker den eftertraktade känslan av välmående som vi vill ha i våra badrum 2018.

Läs mer om Unidrains specialavlopp här. 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk