Skräddarsydda lösningar erbjuder unika möjligheter

Skräddarsydda lösningar är en av Unidrains kärnkompetenser. Extra långa avlopp, olika ytor och plattor som matchar badrumsgolvet är några av de många exklusiva designalternativen.

Det perfekta badrummet kräver perfekta lösningar in i minsta detalj. Det har vi blivit allt mer medvetna om på hemmaplan, där skräddarsydda lösningar vinner allt mer mark.

– Vi ser en tydlig tendens att efterfrågan på specialdesign ökar. Både privata konsumenter och aktörer på den professionella marknaden söker lösningar som passar exakt för det enskilda badrummet. Förr i tiden var de mycket försiktiga och höll sig till de säkra standardlösningarna, men så är det inte längre. Både konsumenter och yrkespersoner har blivit modigare och mer modemedvetna, säger Henrik Handschuh, försäljningschef vid Unidrain.

Från byggstenar till skräddarsydda lösningar

På Unidrain har vi anpassat oss till marknaden. Därför erbjuder vi en lång rad specialdesignade lösningar som säkerställer sammanhang och rena linjer i badrummet.
– Våra avlopp är en byggsten som med olika kombinationsmöjligheter blir till skräddarsydda lösningar. Vi kan till exempel leverera avlopp som finns i alla önskade längder, har en särskild platta för att dölja rännan eller levereras med modern yta. De många alternativen gör att du kan uppnå det perfekta badrummet med enhetlighet som aldrig förr, berättar Henrik Handschuh.
– Om kunden har valt en armatur i mässing och gärna vill tillämpa den stilen hela vägen, kan vi leverera ett avlopp med mässingsyta. Om kunden i stället har valt ett marmorgolv kan vi leverera en lösning där du kan montera en marmorplatta och få ett nästan osynligt avlopp. Det är viktigt för oss att vara trogna materialet och designtemat, fortsätter han.

Flexibilitet och uträkning online

Unidrains specialavlopp är mycket flexibla lösningar för badrum i alla storlekar. Avloppen avviker nämligen från standardmåtten och kan fås i exakt den längd som önskas.
– Fler och fler vill ha den mycket flexibla anpassade lösningen. Vår kundtjänst kan hjälpa dig att sätta ihop ett specialavlopp som matchar kundens konkreta behov, säger Henrik Handschuh.
Läs mer om våra specialavlopp här 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk