Specialtillverkning av 312 linjeavlopp till stor hotellkedja

I den nya stadsdelen Vervet i Tromsø, Norge, byggs Scandics tredje hotell med ett vackert läge vid vattnet. Hotellet består av 305 rum och faciliteter som restaurang, skybar, takterrass och möteslokaler.

Under uppförandet har vi ansvarat för att utrusta badrummen med våra klassiska linjeavlopp som har skräddarsytts för projektet.

Det är danska Green Box som i sin fabrik i Aulum har producerat de 312 prefabricerade badrummen till det kommande Scandic-hotellet. I de här badrummen utgör vårt linjeavlopp ClassicLine en central del av duschutrymmet.

Möjlighet till anpassning

När Green Box tillverkar badrum är vi deras standardleverantör av linjeavlopp. Så var också fallet för projektet i Tromsø, men just till det här Scandic-hotellet ville hotellkedjan ha ClassicLine i svart design.

– Vår ClassicLine är ett linjeavlopp som normalt bara finns i borstat stål. Men i och med Scandics förfrågan bestämde vi oss för att specialtillverka de 312 ClassicLine-avloppen i svart efter deras önskemål, säger Anders W. Christensen, Area Sales Manager.

Han fortsätter:

– Det avlopp som valts till det nya Scandic-hotellet är ingen standardprodukt. Men tack vare en bra dialog, projektets omfattning och framtida potential kom vi fram till att vi gärna ville skräddarsy leveransen specifikt för projektet. Vår produktutveckling är tämligen flexibel – man kan alltid fråga så anstränger vi oss för att hjälpa till och anpassa oss efter varje uppdrag.

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som det eleganta linjeavloppen ClassicLine i svart design till det nya Scandic-hotellet. Möjligheten att specialtillverka produkter specifikt för ett uppdrag är en central del av vår verksamhet. Att kunna få skräddarsy produkter efter önskemål är också något som en samarbetspartner som Green Box värdesätter högt.

– Vi valde Unidrain på grund av deras gedigna produktkvalitet, tillförlitlighet och pris. Att de dessutom erbjuder sig att specialtillverka avloppen efter kundens specifika önskemål bidrar förstås till listan med fördelar, säger Kenneth Nygaard som är försäljningschef på Green Box.

Vi är alltid redo att erbjuda råd och vägledning till alla våra kunder. Vi har expertisen och erbjuder skräddarsydda lösningar, oavsett om det gäller stora eller små projekt. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk