Tillökning i Reframe Collection

Vår exklusiva serie med badrumstillbehör, Reframe Collection, utökas med två nya produkter: En justerbar tvålhylla för duschhörnan som löser problemet med trilskande hörn och en effektiv duschskrapa med magnetupphängning. Nyheterna kompletterar de befintliga produkterna och skapar ett enhetligt designtema i badrummet.

Under hösten 2017 lanserade vi vår första tillbehörsserie för badrummet: Reframe Collection. Serien har sedan dess uppmärksammats på den internationella designscenen med tre prestigefyllda utmärkelser: Good Design Award 2017, iF Design Award 2018 och German Design Award 2019.

Även inom branschen och hos konsumenterna är intresset stort för de exklusiva badrumstillbehören. Därför utökar vi nu Reframe Collection-familjen med två nya medlemmar:

– Vi är mycket glada över det fina mottagandet för serien, som bidrar till att skapa ett exklusivt designtema i hela badrummet. Hela vägen från handdukskroken till toalettpappershållaren. Nu kompletterar vi serien med en tvålhylla till duschhörnan och en separat duschskrapa med magnetupphängning, berättar chefsformgivaren Kenneth Waaben och fortsätter:

– Serien innehåller sedan tidigare en avlång duschhylla med integrerad duschskrapa. Nu finns hyllan också tillgänglig som en hörnmodell, medan skrapan kan köpas separat.

Liten hylla löser stora problem

De två nya Reframe Collection-medlemmarna har samma snygga design som resten av serien och finns i borstat och handpolerat rostfritt stål samt borstad mässing, koppar och svart.

Om hörnhyllan, med sitt nästan svävande uttryck, berättar chefsformgivaren Kenneth Waaben:

– En av de smartaste funktionerna med hyllan är att den via ett justerbart beslag kan anpassas till hörn som inte är exakt 90°. På så sätt slipper du en massa bekymmer när hörnen inte är vinkelräta. Hyllan passar perfekt för mindre duschar, men ger ändå tillräckligt med utrymme för de nödvändiga produkterna. Vattnet leds bort via tunna spår och längst ut sitter ett halkskydd som håller dina saker på plats även om hyllan är blöt.

Ny smart duschskrapa

Duschskrapan levereras med magnetupphängning som gör att den kan placeras i badet om så önskas. Den består endast av två delar: en ”silikondel” i en stålram.

– Skrapans konstruktion gör att trycket fördelas jämnt över hela ytan, vilket gör rengöringen mer effektiv. Den är försedd med ”stötfångare” i silikon i båda ändar, vilket skyddar kakel och andra ytor mot repor, fortsätter Kenneth Waaben.

Samtliga produkter i Reframe Collection-serien kombinerar estetik och funktionalitet på ett elegant sätt. Förutom den nya hörnhyllan och skrapan består kollektionen av toalettpappershållare, handduksstång, handdukskrok, toalettborste och en kombinerad tvålhylla med tillhörande duschskrapa. Tillsammans skapar dessa element en större känsla av sammanhang och personlighet i badrummet.

Läs mer om Reframe Collection här. 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk