Unidrain i prisbelönt projekt

Vinnaren av det svenska priset Bostadspris 2016 har blivit utsedd. Prestigebyggnaden Katscha i Norrköping tog hem priset. I byggnaden finns flera designlösningar från Unidrain som kompletterar byggnadens unika arkitektur.

Unidrain har revolutionerat hur vi bygger badrum. Golvavloppet har gått från att vara en praktisk inrättning i mitten av duschhörnan till ett spännande designelement som smyger sig fram längs väggen. Detta ger full frihet att designa badrummet utan de tekniska begränsningar som traditionella golvavlopp kan ha.

Unidrains unika lösningar väljs idag för många nybyggnationer. Prestigebyggnaden Katscha i Norrköping, som nyligen vann utmärkelsen Bostadspris 2016, är inget undantag. Byggnaden prisades av juryn för sin unika arkitektur, som med sin form och dubbla takhöjd kompletterar de enastående omgivningarna vid Motala Ström och skapar sin egen plats i Norrköpings industrilandskap.

Ett unikt projekt som Katscha kräver något annat än standardlösningar. Vår tvålhylla och våra linje- och hörnavlopp har installerats i lägenheternas badrum, där de utgör ett stilsäkert designelement. Även våra individuellt anpassade specialavlopp har installerats enligt köparnas önskemål.

Våra specialavlopp är en flexibel lösning som kan anpassas ned till 10 mm noggrannhet. Specialavloppen sätts samman av flera golvavlopp för att uppnå önskad längd. Detta öppnar helt nya möjligheter vid utformningen av badrummet.

Utforska möjligheterna med specialavloppet här

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk