Unidrain satsar på ytan

Unidrain tar det personliga badrummet till nya höjder med eleganta nya ytor som gör det möjligt att använda mässing, koppar, polerat stål eller en sval svart färg för avloppet i duschhörnan.

– Badrummet är inte längre ett vitt och kliniskt rum som ska framstå som så renskrubbat som möjligt. Det har blivit ett rum där vi uttrycker vår personlighet på samma sätt som vi gör i köket och vardagsrummet. Därför ser vi också att allt fler naturmaterial dyker upp i husets intimaste utrymme, säger Unidrains marknadsföringschef Birgitte Arendsdorf Olsen.

Trä, marmor och skiffer i badrummet följs i allt högre grad upp med armaturer i nya färger som signalerar lyx och överflöd. Nu ger Unidrain dig möjlighet att fullända stilen med en rad nya färger på företagets nya HighLine-avlopp i rostfritt stål. Den nya serien heter HighLine Colour och finns med yta i mässing, koppar, matt svart och polerat rostfritt stål.

HighLine Colour ger dig möjlighet att skräddarsy inredningen i ditt badrum in i minsta detalj. Om du gillar marmorplattor och vattenkranar i mässing, kan du välja ett matchande avlopp i Unidrains eleganta design. Du kan också satsa på den vackra och varma kopparfärgen, som har blivit populär under senare år. Om du däremot föredrar mer svala ytor, kan du välja en yta i polerat stål eller matt svart färg för avloppet.

Världen är full av ytor – gör dem personliga.

Fakta om HighLine Colour:

HighLine Colour är tillverkat i borstat rostfritt stål och därefter PVD-behandlat med färgerna mässing, koppar och svart för optimalt underhåll och hållbarhet.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk