Unidrain vill införa mer lyx i badrummen

Unidrain vill göra vardagsupplevelser till lyxupplevelser. Det danska designföretaget har precis lanserat en ny tillbehörsserie i Unidrains ikoniska design med unika och genomtänkta funktioner som ger badrummet sammanhang och personlighet.

I ett 60-talshus norr om Aarhus bor Morten tillsammans med sin flickvän Nanna och deras tre barn. Morten drömde om ett badrum där han kunde kasta sin surfingutrustning och våtdräkt i trädgården och gå raka vägen in i duschen – utan att behöva passera genom huset. Samtidigt ville Nanna ha ett extra badrum för den aktiva familjen. 
Både Morten och Nanna kände sig redo att ta sig an utmaningen med ett nytt badrum, så en oktoberdag 2015 började Morten och hans far gräva ut den underliggande krypgrunden på 50 kvadratmeter. 

Jord och mörker blev till ljus och lyx!

Utgrävningen satte igång och den tidigare krypgrunden genomgick en förvandling. Där det tidigare fanns jord ligger idag ett lyxigt och funktionellt badrum som uppfyller familjens krav och behov.  
Badrummet ger en wow-känsla – precis som ett lyxigt hotellbadrum. Överallt finns lyxiga designelement som smälter in i arkitekturen. Utseendet är naturligt med stora italienska plattor på både väggar och golv.  

Badrummet har byggts i samarbete med arkitekten Jens Vang, partner i arkitektfirman Gudnitz Krabbe Vang Arkitektur & Design.  Han har under hela processen godkänt Mortens och Nannas idéer. Även när de ville ha två duschar bredvid varandra.  


– Vi har ett stort spa utomhus, vi bor ända nere vid vattnet där vi har en båt, jag surfar och våra två äldsta pojkar börjar bli bättre och bättre på vattensporter. Pojkarna är vattnet varje dag, och när de kommer upp kan de springa rakt in i badrummet och välja varsin dusch. Det älskar de, säger Morten. 
Det lyxiga och funktionella badrummet är tillverkat med hög kvalitet in i minsta detalj. Detta inkluderar toalettborsten, toalettpappershållarna, tvålhyllan och handduksstången, som alla kommer från Reframe Collection by Unidrain. Reframe Collection är en tillbehörsserie för badrummet som ger det lilla extra till familjens nya badrum.

Klicka här om du vill läsa mer om Reframe Collection by Unidrain.

Källa: Bo Bedre 8/2017 

Presskontakt

Marknadskommunikatör
Johannes Walter
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk