Unidrain vill införa mer lyx i badrummen

Unidrain vill göra vardagsupplevelser till lyxupplevelser. Det danska designföretaget har precis lanserat en ny tillbehörsserie i Unidrains ikoniska design med unika och genomtänkta funktioner som ger badrummet sammanhang och personlighet.

Den nya serien heter Reframe Collection by Unidrain och omfattar en mängd designprodukter, från handduksstänger till toalettpappershållare och toalettborstar. Tillbehören finns i en rad snygga färger som skapar ett helt nytt uttryck i badrummet:

– Den nya serien matchar dagens tendenser att göra badrummet personligt med naturmaterial som marmor, trä och skiffer. Nu kan du fullända stilen med tillbehör i fem exklusiva ytbehandlingar: mässing, koppar, svart samt polerat och borstat rostfritt stål. Tillbehören matchar Unidrains HighLine Colour-avlopp och gör att du kan få ett enhetligt utseende i badrummet med färger och formgivning som skapar en harmonisk helhet, säger Unidrains chefsformgivare Kenneth Waaben.

Den nya tillbehörsserien är inte bara tänkt som en lyxig detalj där handdukskroken matchar toalettborsten. De nya lösningarna har ofta speciella funktioner som förenklar vardagen. Ta t.ex. Unidrains smarta hylla för duschhörnan. Här är duschskrapan en integrerad del av konstruktionen och hålls på plats med dolda magneter. Eller toalettborsten, som är konstruerad för att minska risken för oönskade droppar. Till och med hållaren för reservrullar har fått en funktionsuppgradering så att rullen alltid sitter precis i mitten.

– Vi vill göra vardagsupplevelser till lyxupplevelser. Därför har vi arbetat med att utveckla de små vardagsföremålen i badrummet. Vi tror att människor gärna vill ha intelligent formgivning som gör vardagen enklare och mer inspirerande, säger Kenneth Waaben.

Hotell och spa sätter trenden


Reframe Collection by Unidrain är ett exklusivt sortiment som Unidrain förväntar sig ska tilltala designentusiaster världen över. Men det passar även för hotell och spaanläggningar som gärna vill ge sina kunder en upplevelse utöver det vanliga.

– Badrummet har blivit ett centralt rum i hemmet. Vi lägger mer pengar på inredningen och vill gärna skapa en personlig stil som signalerar lyx och överflöd. Många låter sig inspireras av hotellen och använder samma inredning i sina hem. För hotellen innebär detta att de måste hänga med i de senaste trenderna. Ett snyggt badrum kan ge bättre betyg och locka fler gäster. Då är detaljerna viktiga. Därför förväntar jag mig att vår nya serie kommer att bli väl mottagen av såväl arkitekter och formgivare som vanliga människor med intresse för design, hantverk och kvalitet, avslutar Kenneth Waaben.

 Se hela Reframe Collection by Unidrain 

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk