Vi har gjort det lättare att installera Custom Hörn

Har du sett att vi har uppdaterat vårt Custom Hörn? Vi vet nämligen hur viktigt det är att våra produkter är så lätta att installera som möjligt. Därför vill vi göra dig uppmärksam på att vi har utvecklat hörnavloppet så att lösningen nu innehåller en sänkt panel, distansstycken och tillhörande lim. 

Det finns inget som är så frustrerande som när installationen av en lösning inte fungerar. Det vet vi. Därför arbetar vi löpande med att optimera våra produkter så att de är så lätta att installera som möjligt.


Du har kanske redan lagt märke till förändringarna. Annars kan vi berätta att vi har uppdaterat vår Custom Hörn när det gäller funktionalitet och tillhörande hjälpmedel. Den övergripande designen har vi inte ändrat på.


Utmaningen med Custom Hörn har tidigare varit att plattorna på det omkringliggande golvet skulle lyftas till rätt nivå med hjälp av kakelfix. Det har vi löst genom att sänka panelen så att den ligger i nivå med den vågräta flänsen. Resultatet är att det nu är mycket lättare att se till att golvplattan passar till plattan på panelen. Helt utan att använda kakelfix.


Korrekt avstånd och skräddarsytt lim


Vi har dessutom gjort det möjligt för dig att montera klinkerplattor på flänsen eller på väggen med en klinkertjocklekar på 6–20 mm. För att optimera processen ytterligare har vi bifogat distansstycken i förpackningen, så att du garanterat får ett avstånd på 6 mm mellan plattpanelen, väggplattan och golvplattan.


Sist men inte minst har vi bifogat ett skräddarsytt lim som ger den mest optimala vidhäftningen mellan klinkerplattan och stålet. Du kan givetvis också använda andra typer av lim, men vi har testat detta noga och vet därför att det fungerar optimalt.


Se vår uppdaterade monteringsanvisning här.

Presskontakt

Johannes Walter, Marknadskommunikatör
[email protected]
+46 (0) 4633 3907

Dela med ditt nätverk